Πως να παραγγείλετε

Πως να παραγγείλετε - Τρόποι Παραγγελίας

Οι τρόποι με τους οποίους θα μπορέστε να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας στο κατάστημα μας είναι οι παρακάτω:

  1. Μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος και το ηλεκτρονικού καλαθιού.

Αφού περιηγηθείτε στις κατηγορίες των προϊόντων μας και επιλέξετε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν, πατήστε προσθήκη στο καλάθι. Έπειτα πατήστε στο πάνω δεξιά μέρος της οθόνης σας το εικονίδιο του καλαθιού και αυτόματα θα μεταφερθείτε στη σελίδα όπου θα δείτε και το περιεχόμενο του καλαθιού σας.

Στην συνέχεια πατήστε “Ταμείο” και θα μεταφερθείτε στην σελίδα όπου και θα σας ζητήσουμε να μας δώσετε τα στοιχεία σας για να μπορέσουμε να σας στείλουμε τα προϊόντα που έχετε επιλέξει στην τοποθεσία που θα μας υποδείξετε.

  1. Μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας.

Εάν η παραπάνω διαδικασία σας φανεί δύσκολη, μη κατανοητή ή πολύ χρονοβόρα και θέλετε έναν τρόπο πολύ πιο σύντομο τότε αυτό που έχετε να κάνετε είναι να μας καλέσετε στο 215 215 7690 και εμείς θα ολοκληρώσουμε την διαδικασία για εσάς.

Αυτό που θα χρειαστούμε από εσάς είναι να μας πείτε τον κωδικό του προϊόντος που σας ενδιαφέρει όπως και επίσης και τα στοιχεία της χρέωσής σας προφορικώς.

Επιπλέον θα χρειαστούμε και το email σας για να μπορούμε να σας ενημερώνουμε για το κάθε στάδιο της παραγγελίας από την στιγμή που θα την υποβάλετε μέχρι την στιγμή που θα την παραλάβετε.